Fırıncılar salgına karşı önlemlerini artırdı

TARIM ve Orman Bakanlığı, korona virüs önlemleri kapsamında ekmek ve ekmek çeşitlerinin ambalajlı olarak satılması için genelge yayımladı. Tarım ve Orman Bakanlığının yayınladığı genelgeye harfiyen uyan İzmir'deki ekmek fırınları, üretimde ve satışta hijyen kurallarına dikkat ediyor. Fırın ustaları…

Fırıncılar salgına karşı önlemlerini artırdı
TARIM ve Orman Bakanlığı, korona virüs önlemleri kapsamında ekmek ve ekmek çeşitlerinin ambalajlı olarak satılması için genelge yayımladı. Tarım ve Orman Bakanlığının yayınladığı genelgeye harfiyen uyan İzmir'deki ekmek fırınları, üretimde ve satışta hijyen kurallarına dikkat ediyor. Fırın ustaları ellerinde eldiven ve başlarındaki bone ile el değmeden ürettikleri ekmeği satışa hazır hale getiriyor. Satışta yer alan personel de ambalajsız olan ekmeği el değmeden paketleyerek müşteriye sunuyor. Müşterilerin de yayınlanan genelge ile getirilen kurallardan memnun olduğunu ifade eden fırıncılar, sağlık açısından da kararları memnuniyetle karşıladıklarını bildirdiler.

Sabah

Bu haber 31.03.2020 tarihinde alınmıştır.

https://www.sabah.com.tr
Haberi Kaynağında Oku